Alpha Plus

Alpha Plus Adrenal 160mg 90 kapslar


 


Adrenal 160 mg innehåller frystorkat binjurepulvret som utvinns ur hel, rå binjure från nötkreatur som föds upp på Nya Zeeland. Binjurepulvret är frystorkat. Frystorkning är en sofistikerad process där man eliminerar vätska ur den råa binjurevävnaden. Detta görs för att försäkra att så mycket som möjligt av den biologiska aktiviteten hos näringsämnen, enzymer och andra aktiva faktorer behålls i den färdiga produkten.

Ingredienser:
Binjurepulver (från hel binjure, frystorkat, från nötkreatur), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), stabiliseringsmedel (kiseldioxid), rismjöl. Kapsel (gelatin, från nötkreatur).

Binjurepulvret utvinns från nötboskap från Nya Zeeland som föds upp utan tillväxthormon och steroider på EU-licensierade gårdar. Djuren på Nya Zeeland är frigående gräsbetesdjur. De får inte tillverkat foder och inte foder innehållande antibiotika.

Rekommenderat intag:
1–2 kapslar, en till tre gånger dagligen i samband med måltid.

Burken (exklusive lock, etikett och ”liner”) i denna produkt är tillverkad av Green Polyethylene, en biobaserad och fullt återvinningsbar biopolymer tillverkad av sockerrör.

Näringsvärden:
Innehåll per dagsdos,  1 kapsel  6 kapslar
Binjurepulver, hel        160mg    960mg


Lägsta pris senaste 30 dagarna: 299 SEK


Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt