Alpha Plus

Alpha Plus Koppar Plus 90 tabletter


 


Koppar Plus används bland annat vid näringsbalansering enligt rekommendation efter en hårmineralanalys.

 

Mer information
Koppar är bland annat viktigt för kroppens energiomsättning. Kombinationen av näringsämnen bygger på forskning på näringsmässiga behov och relationer mellan olika näringsämnen i kroppen. Koppar Plus är utvecklad av Trace Elements, Inc. i USA. Den används i samband med näringsbalansering enligt rekommendation efter en hårmineralanalys.

• Koppar bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal järntransport i kroppen samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
• Riboflavin bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till att bibehålla normala röda blodkroppar och till att minska trötthet och utmattning.

Rekommenderat intag
1 tablett, en till två gånger dagligen i samband med måltid. Om du är känslig kan illamående i samband med intag uppstå. Detta speciellt om du tar produkten på morgonen och på tom mage. Ta då produkten senare under dagen tillsammans med mat.

Ingredienser
Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), koppar (kopparbisglycinat (Albion TRAACS®)), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), riboflavin (B2-vitamin), ytbehandlingsmedel (veg. glycerol, hydroxipropylcellulosa).

 

Näringsvärden

Innehåll per dagsdos om1 tab (DRI*%)     3 tab (DRI*%)
Koppar     2,0mg(200) 6,0mg(600)
Riboflavin0,5mg(36)1,5mg(108)
*Dagligt referensintag (DRI).

Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt