Alpha Plus

Alpha Plus Liposomal C-vitamin 250ml


 


Alpha Plus Liposomal C-vitamin är en emulsion med tre olika källor till C-vitamin i lättupptaglig flytande form. Innehåller kaliumaskorbat, natriumaskorbat och askorbinsyra. C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress, till att minska trötthet och utmattning samt till nervsystemets normala funktion. Flytande fosfolipidomslutet C-vitamin för bättre upptag med smak av apelsin.

Mer information:
Liposomal C-vitamin har näringsämnena inkapslade i mikroskopiska bubblor av fosfolipider för bättre upptag, effektiv transport genom tarmväggen och snabb leverans till cellen. Liposomer är sfäriska vesiklar, fettglobuler, som innehåller ett eller flera fosfolipid-bilager. Fosfolipider är de grundläggande byggstenarna i cellmembranen hos alla djur och växter. En liposom emulsion innehåller miljontals mikroskopiska fosfolipid”bubblor” som kapslar in ett näringsämne i små liposomer. Detta för att undgå den matsmältningsprocess som kroppen annars skulle utsätta näringsämnet för. Fosfolipidomslutna näringsämnen degraderas inte utan kan transporteras onedbrutna genom tarmväggen och vidare till cellväggen. Liposomala produkter har lågt pH och innehåller 0,1 % kaliumsorbat. Detta skyddar produkten från att bli dålig så länge produkten förvaras kallt och att inga mikrober kommer i kontakt med vätskan. Den liposomala partikelstorleken är 100-200 nm.

Rekommenderat intag:
1 tesked (5 ml), en till två gånger dagligen. Skakas före användning. Intas med vatten eller juice.

Oöppnad förpackning förvaras mörkt och svalt. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp med väl tillsluten kork och användes inom åtta veckor. Se till att inte oren sked eller dylikt kommer i kontakt med vätskan i flaskan för att bevara produktens innehåll och effekt.

Ingredienser:
Vatten, emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (xylitol), C-vitamin (natrium-L-askorbat, kalium-L-askorbat, L-askorbinsyra), förtjockningsmedel (glycerol), alkohol (< 2,8 %), konserveringsmedel (kaliumsorbat) arom (apelsin), antioxidationsmedel (E-vitamin (D-alfa-tokoferol)).

Innehåller sötningsmedel! Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. OBS! Kan innehålla spår av soja och sesamfrö.

Näringsvärden:
Innehåll per dagsdos, 1tsk (DRI*%) 2tsk (DRI*%)     100ml
                               (5ml)             (10ml)
C-vitamin                  500mg (625)  1 000mg (1250)  10,0g
* Dagligt referensintag (DRI).


Lägsta pris senaste 30 dagarna: 529 SEK


Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt