Helhetshälsa Glutenzym 60 kapslar


 


Glutenzym® innehåller en patentskyddad blandning av enzymer, bland annat DPP-IV, vars huvudsakliga funktion är att bryta ner gluten. Enzymerna spjälkar även mjölkprotein (kasein). 

Utöver detta innehåller Glutenzym® även enzymer för nedbrytning av andra proteiner som förekommer i mat.

Glutenzym® innehåller enzymer som bryter ned gluten i exempelvis bröd och mjölmat samt kasein som finns i mjölkprodukter. 

Det betyder att sådana livsmedel blir mer lättsmälta för dig.
 

OBS!
Glutenzym® kan inte bota allergi mot mjölk eller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa livsmedel ska du alltid undvika dem helt.


Ingredienser:
Enzymer (Proteas V, Proteas III, Proteas IV, Amylas II, Proteas I, Amylas I, Glukoamylas, Proteas II, Laktas, Alfa-Galaktosidas, Bromelain, Papain, Lipas, Cellulas). Fyllnadsmedel maltodextrin från majs.
Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Innehållper kapsel per 2 kapslar per 4 kapslar
Proteaser I, II, III, IV, V350 mg 700 mg 1400 mg
Amylaser I, II68 mg 135 mg  270 mg
Glukoamylas14 mg  28 mg    56 mg
Laktas5,1 mg  10 mg    20 mg
Alfa-Galaktosidas4,5 mg  9,0 mg    18 mg
Bromelain2,8 mg  5,6 mg    11 mg
Papain1,5 mg  3,0 mg    6,0 mg
Lipas1,1 mg  2,2 mg    4,4 mg
Cellulas 0,9 mg  1,8 mg    3,6 mg

 
Dosering:
1-2 kapslar, 1-2 gånger/dag till måltid. Svälj alltid ner med vätska (minst 1 dl).
Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Vid känslig mage kan du börja med en liten dos (1/2 kapsel) och trappa upp försiktigt. Dosen ökas sedan successivt i en takt som tolereras.

Vid behov kan kapseln dras isär och innehållet strös i mat eller dryck.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.


Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt