KSM66 Ashwagandha 120 kapslar


 


KSM66 – när du är trött, stressad eller bara ur balans.


KSM66® är ett ekologiskt fullspektrum-extrakt av Ashwagandha. Naturligt lättupptagligt och framställt med GREEN CHEMISTRY, en miljövänlig metod som garanterar att KSM66 innehåller hela det naturliga komplexet av aktiva ämnen, både vatten och fettlösliga. Effekten är visad i 22 kliniska studier.

Ingredienser:
Standardiserat, fullspektrumextrakt av Ashwagandha (Withania somnifiera), cellulosa (kapselskal). Vid extraktionen används, enligt Ayurvedisk tradition, förutom vatten även ekologisk mjölk. Slutprodukten innehåller därför spår av mjölk (mindre än 2% av innehållet). Det behövs 900 kapslar för att få i sig motsvarande en tsk mjölk.


Rekommenderad dos:
Inom den Ayurvediska medicinen/traditionen rekommenderas oftast 6 gram torkad rot per dag - gärna fördelat på två tillfällen - morgon och kväll. Ofta blandat med lite varm mjölk.

KSM66 är ett ekologiskt extrakt som innehåller den torkade rotens hela komplex av aktiva ämnen och i samma fördelning – men 10 gånger mer koncentrerat. Därav begreppet fullspektrum. Det innebär att 2 kapslar per dag motsvarar 6 gram. Det är också den dos som använts i samtliga kliniska studier.

Men vid ett ökat behov, visar lång erfarenhet, att det går bra att öka dosen till 4 kapslar per dag.


Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel

Näringsämne1 kapsel% av DRI*
KSM66® Extrakt av Ashwagandha300 mg-

* DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas


Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt