Medicine Garden

TriGUT 60 kapslar


 


triGUT – Världens mest väldokumenterade mjölksyrakomplex.
Utvecklad för en tarm i balans*

Vad är det egentligen som bestämmer nyttan av de mjölksyrabakterier du äter? Är det antalet bakterier eller är det deras egenskaper?

Svaret är att det bara finns ett sätt att veta – välgjorda studier. Studier som visar att bakterierna överlever passagen genom magen – är stabila och binder till tarmslemhinnan. Om inte, försvinner de ut med avföringen utan att göra nytta. Det är alltså egenskaperna hos stammarna som avgör – inte antalet bakterier.

Därför finns nu triGUT. Världens mest undersökta och väldokumenterade mjölksyrakomplex. Forskningen på de individuella mjölksyrastammarna i triGUT® har pågått i drygt 30 år och resulterat i 1200 publicerade studier.

Studier som visar att mjölksyrastammarna i triGUT överlever passagen i magen och binder till tarmslemhinnan både i tunn- och tjocktarmen, fortplantar och förökar sig – faktorer som är helt avgörande för bakteriernas egenskaper.

Förutom de unika bakteriestammarna innehåller triGUT® en väl avvägd mängd kalcium som stödjer matsmältningsenzymernas normala funktion i tarmen.

Därför – oavsett av vilken anledning du äter mjölksyra-bakterier kan du känna dig helt trygg med triGUT®.

Det finns inget mjölksyrakomplex i världen med bättre dokumenterade stammar - i samma kapsel.

 

* triGUT innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Kosttillskott skall inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en varierad och mångsidig kost och en hälsosam livsstil.


Ingredienser:
triGUT® innehåller Kalciumkarbonat, majsstärkelse, Lacti-
plantibacillus plantarum DSM 9843, Lacticaseibacillus rhamnosus GG ATCC 53103, Bifidobacterium animalis spp lactis DSM 15954, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), Kolekalciferol (vitamin D). Kapselskalet består av vegetabilisk cellulosa.Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapslar

 

Näringsämne1 kapsel% av DRI*2 kapslar% av DRI*
Lactiplantibacillus plantarum DSM 98435 miljarder CFU-10 miljarder CFU-
Lacticaseibacillus rhamnosus GG ATCC 531031 miljard CFU-2 miljarder CFU-
Bifidobacterium animalis spp lactis DSM 159540,5 miljard CFU-1 miljard CFU-
Kalcium120 mg15240 mg30
Vitamin D0,75 µg151,5 µg30

 

* DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas


Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt