Rawpowder

Rawpowder Ashwagandhapulver 125g


 


Ashwagandha är en välkänd ört som även kallas för ”Indiens ginseng”. Rawpowders ashwagandhapulver kommer från roten av ashwagandhaplantan, Withania somnifera. Pulvret är ekologiskt och utan tillsatser.  

Inom Ayurveda är ashwagandha en välkänd ört som har en lång tradition av användning i olika syften. Även känd som indisk ginseng, ashwagandha har historiskt sett använts för sina fördelaktiga egenskaper. Rawpowder har utvecklat ett helt ekologiskt pulver av ashwagandha med ursprung från Indien.

Produkten innehåller 100 % ashwagandha och är certifierad ekologisk. Ashwagandha har en framträdande plats inom Ayurveda och betraktas som en av de viktigaste örterna inom traditionen.

Ayurveda är en indisk tradition och folktro som har existerat i tusentals år. Denna uråldriga tradition värderar helhetshälsa och har en djup koppling till växtriket. Ashwagandha är en populär och välbekant ört inom Ayurveda och har använts i många år.

Rawpowder har utvecklat ett ashwagandhapulver som kommer från Indien och är tillverkat av 100 % ekologiska ingredienser, utan tillsatser. Produkten framställs från roten av ashwagandhaplanten och håller en mycket hög kvalitet.

När du använder ashwagandha är det viktigt att följa doseringsrekommendationerna. En tesked per dag rekommenderas, och du kan blanda den i juice, smoothies, vatten, yoghurt eller valfri dryck.

VARNING: Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Produkten är inte lämplig för barn, gravida eller ammande kvinnor. Kontakta din läkare innan användning.

Antal portioner per förpackning / Användningsanvisningar: Ta en tesked per dag och blanda med vatten, juice, yoghurt eller smoothies.


Innehåll:
Ekologiskt ashwagandhapulver endast från rot.


Dosering & användning:
½  tsk (2,5ml / 1g) 1-2 gånger dagligen. Blandas med vatten, yoghurt eller i smoothies. Produkten bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Lämplig för veganer. 


Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt