Rawpowder

Rawpowder Spirulinapulver 200g


 


Spirulina är blågröna mikroalger som odlas i specialbyggda sötvattenbassänger. Den kallas för blå-gröna alger, tack vare närvaron av klorofyll och fykocyanin. Den innehåller över hundra näringsämnen bland annat 18 aminosyror, 16 olika mineraler, spårämnen och 13 olika vitaminer.

Spirulina är namnet på Arthrospira platensis och Arthrospira maxima, stammar av spiralformade alger som trivs i subtropiska och tropiska vatten.

En av jordens äldsta livsformer med stort utbud av näring och har uppskattats i århundraden av flera asiatiska kulturer. Modern vetenskap har funnit att det är av stor näringsvärde, och den japanska regeringen klassificerar det som ett funktionellt livsmedel i sin egen rätt.

Ingredienser:
Ekologiskt spirulinapulver


Ursprung
: Asien

Rekommenderad användning:
Ta en tesked om dagen blandat med vatten eller juice, cirka 30 min före måltider. Mixa gärna med banan och juice för bättre smak. Börja med halva doseringen de första 2 veckorna för att minimera sidoeffekterna av utrensningen.

Kontakta en läkare innan du använder denna produkt om du är under medicinsk behandling, gravid eller ammande. Om du upplever biverkningar ta ett uppehåll och konsultera din läkare.


Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt