Re-fresh Superfood

Re-fresh Superfood Nyponpulver 1kg


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Nypon Superfood består av hela malda strandnypon, inklusive kärnor. Arten kallas även för Rosa Canina L. och växer vilt i Norra Europa. Nyponfrukten har varsamt luft- och soltorkat (max 40 C) för att bevara alla näringsämnen och är därmed ett äkta rawfood.


Nypon Superfood innehåller bland annat vitamin E och C som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och minska utmattning, vitamin C bidrar även till normal kollagenbildning, vilket har betydelse för broskets normala funktion. Kalium bidrar till normal funktion hos muskler och nervsystem samt till att bibehålla normalt blodtryck.


OBS: Vårt nyponpulver består av hela nyponet inklusive det stora kärnhuset, vilket inte alltid upplevs som gott. Beroende på mognadsgrad hos vilda hela nypon kan smaken variera, det handlar även om soltillgång eller regnmängder. Man äter sällan hela nypon för dess välsmakande utanför dess nytta. Detta nyponpulver är inte samma sak som nyponpulver som används till nyponsoppa. Pulver till nyponsoppa innehåller liten mängd fruktkött av nypon och andra ingredienser som socker.


Innehåll: 100% pulver av hela nypon från Norra Europa.


Rekommenderad användning: Ät med fördel 1-2 msk/dag. Blanda i smoothies eller i shaker, med vatten, juice eller annan dryck. Du kan även strö på musli, yoghurt eller gröt. Använd bärpulver som en del av en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.


Relaterade produkter

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hälsosamt